Kontakt oss

Bruk skjemaet på sida til å ta kontakt med oss. 

 

Øvre Slottsgate
Sentrum, Oslo,
Norway

Junior-NM i teatersport

Teatersport og improvisasjon er en sentral og viktig basis for mye av teaterarbeidet med barn og unge uansett sjanger og teaterlag. I tillegg til å være et verktøy i skuespillertrening, ensembleutvikling og skrivearbeid dyrkes teatersport og improvisasjon som egenart. 

Improvisasjonsteater er en viktig rekrutterings- og utviklingsaktivitet, og Teateralliansen ønsker å videreføre et attraktivt lavterskeltilbud med lokale kurs og uttak for barn og unge i organisasjonene - samt en sentral mønstring i samarbeid med det profesjonelle improvisasjonsmiljøet. 

Junior-NM i teatersport er organisert i to deler: 

Lokale kurs og uttak
Vi tilbyr minst 20 kurs og uttak lokalt over hele landet i samarbeid med feltet. Ett kurs kan ta i mot opptil 50 deltagere. Den totale kapasiteten er 1000 barn og unge. Fra hvert uttak går et eller flere lag bestående av 4-5 deltagere videre til sentral finalemønstring. 

Sentral mønstring
Under den sentrale mønstringen får finalistene ytterligere kurs, delfinaler/cupspill, hovedfinale - samt oppleve en improforestilling spilt av profesjonelle improvisasjonsskuespillere.  Finalemønstringen blir organisert i fem parallelle kurs som ender i flere delfinaler - før fem lag står i hovedfinalen.

Frilynt Norge er prosjektleder for Junior-NM, og mer informasjon finnes på deres nettsider: